понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Екофорум 2017


У Запоріжжі впроваджуються нові традиції — Міжнародний екологічний форум. Захід має на меті залучення промисловців, підприємців та громадськість до вирішення питань розвитку, взаємовигідного співробітництва у галузі забезпечення сприятливого навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів, залучення інвестицій в екологічні проекти та зміцнення на міжнародному рівні іміджу Запоріжжя, як екологічно безпечного міста орієнтованого на інновації та стійкий розвиток економіки, сприянню впровадженню сучасних чистих технологій в промисловому комплексі. (Інформація з сайту https://ukrvodokanal.in.ua/eko-forum-2018-v-m-zaporizhzhi/)

Участь в «Еко Форумі» взяли й різні освітні установи, серед яких були школи і нашого, Олександрівського, району.

Від Запорізької гімназії № 11 в проведенні Екофоруму брали участь вчитель трудового навчання і основ здоров'я Топчій Ірина Вікторівна і вчитель біології і екології Пунько Євгенія Григорівна. 

Освітяни представляли свої проекти щодо поліпшення стану навколишнього середовища, проводили майстер-класи щодо пропозицій та способів переробки промислових та побутових відходів. У майстер-класах брали участь всі бажаючі: відвідувачі і учасники форуму — дорослі, діти і, навіть, депутати міської ради!

В 2017 р. Топчій І.В. провела майстер-клас "Лайфхаки із коктейльными трубочками"



В 2018 р. був проведений майстер-клас "Кукла-мотанка "Дзвіночок"




Немає коментарів:

Дописати коментар